dissabte, 19 de desembre del 2015

"RESITUANT EL PROJECTE"

Aquests darrers dies del curs els hem destinat a resituar el projecte. Estem buscant la manera de dinamitzar, visibilitzar i fer arribar a tot l'alumnat del centre el projecte. Per aconseguir-ho, hem realitzat dues accions. D'una banda, hem passat un qüestionari a tot l'alumnat de 1r d'ESO fins a 1r de Batxillerat demanant a l'alumnat que respongués a dues preguntes: Què és allò que millor saps fer i que podries ensenyar als teus companys/es, i què és allò que t'agradaria aprendre.

D'aquesta manera obtindrem molta informació de l'alumnat sobre els seus interessos i motivacions, i esperem poder temporalitzar diferents tallers al llarg del curs. Ara estem treballant en buidar i creuar les dades dels qüestionaris.

Imatge de l'alumnat treballant en buidar els qüestionaris i visibiltzant el projecte #quesepegue de la professora Gloria Herrero.

D'altra banda, s'ha incorporat al projecte alumnat de 1r i de 2n de Batxillerat que col·laborarà en la dinamització del projecte a les xarxes socials, al bloc i en la edició dels cartells. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada